Näytänkö kädettömältä?

Miksi ihmeessä ne pankki- ja bonuskortit täytyy heittää aina siihen tiskille? Suullako ne nappaan ilmalennosta kiinni? En tiedä missä vaiheessa tavaroiden ojentaminen meni pois muodista. Yleisimpiä tapauksia -pankkikorttien viskomisen lisäksi- on nämä urpot jotka tuovat esim. matkapuhelintaan huoltoon.

Myyntitilanne:

*asiakas heittää puhelimen pöydälle sanomatta sanaakaan*
*aspaneiti tuijottaa puhelinta sanomatta sanaakaan*
*asiakas tuijottaa aspaneitiä sanomatta sanaakaan*
*aspaneiti tuijottaa asiakasta sanomatta sanaakaan*

Tämä hauska tilanne voisi edetä samanlaisena loputtomiin. Mutta koska Aspaneiti ei tahdo viettää koko päivää kyseisen urpon kanssa, hänen on kysyttävä mitä asiakas haluaa ja miksi hänen halpa tonnisatasena makaa tiskillä.

-SE ON RIKKI, huutaa asiakas.

Yleensä tässä vaiheessa on turha kysyä mistä kohtaa se on rikki, koska matkapuhelinhuolto on tunnetusti niin vekkuli firma, että ne näkee heti ensi katsomalta mikä puhelimessa on vialla -niitä vikoja on ihan turha puhelimen käyttäjän täsmentää. Heidän hienoilla laitteillaan tietää myös, mikä puhelimessa on vikana "joskus sunnuntai-iltaisin tai en oo ihan varma" tai mikä puhelimessa tulee menemään vialle seuraavan vuoden aikana.

Aspaneidin sisällä pieni anti-asiakaspalvelija nappaa asiakkaan puhelimen pöydältä, pudottaa vesilasiin, laittaa puhelimen takaisin tiskille ja tokaisee:
-Havaittu kosteusvaurio, valmistajan antama rajoitettu takuu päättynyt.

Haavetta haavetta vain, mutta niin ihanaa sellaista.